Karriere i Core Group

Core Group ekspanderer og søker talenter med ambisjoner

Analyse- og rådgivningselskapet Core Group har gjennomført flere suksessfulle strategi-, organisasjonsutviklings- og utviklingsprosjekter sammen med ledende bedrifter i Norge, og har en stadig økende oppdragsmengde. Som følge av denne veksten har vi behov for ytterligere konsulenter i teknologi, media-og telekom-segmentet, og søker nå etter personer som kan fylle rollene som Digital forretningsutvikler, Endringsleder eller Forretningsutvikler.

Vi ser etter deg som har høyere utdannelse og minimum 3-5 års arbeidserfaring, gjerne fra konsulentbransjen. Du må være analytisk sterk, kunne skrive godt både på engelsk og norsk, og ha dokumentert gjennomføringsevne.

 

Ledige stillinger

Digital forretningsutvikler

Vi ser etter deg som vil arbeide med forretningsutvikling innenfor digitale medier. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være forretningsutvikling, endringsledelse og utvikling av digital- og kanalstrategier for våre kunder.

Erfaring med digitale forretnings- og distribusjonsmodeller, samt digitalmarkedsføring er et krav til stillingen. Den vi søker etter, må også være selgende, nettverksorientert og ha et verdiskapningsfokus. Kunnskap om mobilteknologi og tilhørende forretningsmodeller, samt erfaring med webanalyse, er en fordel.

 

Endringsleder

Vi ser etter deg som vil arbeide med å realisere strategiske muligheter gjennom å lede program og prosjekter knyttet til it-systemer, plattformer, organisasjon og/eller strukturelle endringer. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være endrings-, prosjekt- og programledelse.

Erfaring med prosjekt- og endringsledelse, samt digitalisering av tjenester er et krav til stillingen. Den vi søker etter, må også ha erfaring fra ett eller flere av fagområdene organisasjonsutvikling, prosessforbedring, virksomhetsstyring, post merger-integrasjon eller forhandlinger. Det er også en fordel om du tillegg har kunnskap om, eventuelt sertifisering i, standard prosjekt- og prosessforbedringsmetodikk og erfaring med kostnadsanalyser, f.eks. ABC-analyser.

 

Forretningsutvikler

Vi ser etter deg som vil arbeide med å utvikle strategier for våre kunder i teknologi-, media og telekomsegmentet. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være utvikling av kvalitative og kvantitative industrianalyser, samt utvikling av forretningsstrategier.

Erfaring med strategi- og forretningsutvikling innenfor sektorene teknologi-, media eller telekom, samt erfaring med finansielle og strategiske analyser er et krav til stillingen. Den vi søker etter, må også ha et solid nettverk innenfor teknologi-, media og telekom. Det er også en fordel om du i tillegg har ledererfaring eller erfaring med teknologiutvikling, gjerne fra media, mobil- eller spillbransjen. Har du i tillegg arbeidet i internasjonale prosjekter og med strukturell forretningsutvikling som partnersøk, investorkontakt og kapitalinnhenting, kan du være en aktuell kandidat for stillingen.

 

Vi tilbyr:

    • Et profesjonelt konsulentmiljø med kolleger som har svært solid bransje- og fagkunnskap.
    • En tydelig karrierevei med mulighet for personlig og faglig utvikling i et selskap med betydelige vekstambisjoner.
    • Konkurransedyktige betingelser og attraktive bonusordninger.

Kontaktperson

Dan Vigeland