Hvem skal ut?

hvemskalut

Fredag, snart taco-tid og hva er vel bedre enn en Hvem-skal-ut-oppgave? En gjenganger den siste tiden har vært følgende poeng: Uber eier ingen biler, Facebook skaper ikke innhold, Airbnb eier ingen hotellrom og Alibaba eier ingen egne produkter. Men hold an litt. Selv om selskapene ved første øyekast virker ”like”, er det ett selskap som skiller seg vesentlig fra de andre tre. Dagens oppgave blir derfor: Hvem skal ut?

 

I Core Group gjør vi alltid egne analyser i forbindelse med oppdrag, og vi følger utviklingen til de største teknologiselskapene tett. Ta gjerne kontakt dersom ditt selskap vil vite mer om hvordan ny teknologi og store internasjonale aktører plutselig kan gi deg nye, uventede konkurrenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>